Back to All Events

Goegegeven

Goe Gegeven is terug! De Roma en Samenlevingsopbouw nodigen iedereen uit die spullen te veel heeft (boeken, fietsen, cd’s, mixers, kleren, etc.) om een gratis standje te bemannen op onze feestelijke ruil- en weggeefbeurs. Inschrijven en een standje bemannen kan via . Elke bezoeker krijgt drie bonnen waarmee hij/zij iets kan krijgen aan de weggeefstanden. We zetten ook enkele fijne initiatieven uit de buurt extra in de kijker. Verwacht je verder aan enkele korte-keten-initiatieven en nog veel meer. Kortom, we maken op deze dag van De Roma een extra warm huis, waar iedereen welkom is. We zorgen voor allerlei lekkers zoals taart en pannenkoeken. De nodige animatie en een streepje muziek zullen uiteraard niet ontbreken. Duik met een warm gevoel de feestdagen in!

Earlier Event: December 5
eten à la oogst
Later Event: January 9
eten à la oogst